Om mig

Billede 25-06-2016 18.59.52.jpg

Velkommen!

Kære læser!

Jeg hedder Line (sikke en overraskelse 😉 ), og jeg har nu rundet mine første 26 år.

Jeg er i øjeblikket på en (nok uendelig) rejse, hvor jeg balancerer mit fysiske og psykiske helbred uden konventionel medicin, men udelukkende gennem en vegansk/ plantebaseret kost. For at hjælpe yderligere, da følelser og krop hænger unægteligt sammen,  arbejder jeg med autenticitet. Dette er lidt et tema i mit liv, og i dag udøver jeg det bla. ved at meditere, lave skyggearbejde og gennemgå nogle teknikker, der hjælper til at give slip på alt det, der hele tiden går og påvirker i forskellige sammenhænge – samtidigt med, at jeg husker at ære mig selv og mine følelser ved at give mig selv den tid og rum, som jeg kan have brug for.

Udover min interesse for det fysiske og psykiske, har jeg også en del andre passioner. Jeg elsker nemlig at læse, skrive, male, spille violin, høre musik, se film/ serier og meget mere. Derfor har jeg en skriveblog, som du kan tjekke ud: https://hylkesskriveblog.wordpress.com

Du kan læse om alt dette på bloggen, hvor jeg engang i mellem deler lidt ud om mit liv, mine erfaringer og viden, tanker, drømme, opture og nedture. Hvem ved, hvad det i sidste ende vil bringe – jeg gør i hvert fald ikke. Men jeg håber, at I vil blive hængende og følge min rejse; måske blive en del af den herinde.

Du er også velkommen til at følge mig på Instagram, hvor mit brugernavn er: linehylke

De kærligste hilsner

logo-personlig-skriveblog-flyvende-fugl

3 meninger om “Om mig

 1. Hej Line

  Stødte på din blog ved en tilfældighed og har lige læst at du døjer med smerter af forskellige årsager. Jeg går også meget op i sundhed, og er for nylig stødt på Moringa-træet, som siges at være helt unikt ifht. hvad det indeholder af gavnlige vitaminer, aminosyer mm. for os.

  Måske er det værd at prøve for dig. Moringa påstås at have healing power på mange områder. Har endnu ikke selv prøvet det, men har dog nu 2 små træer (nysået), så jeg håber at kunne høste selv fra dem til sommer.

  YouTube-dokumentar her: https://www.youtube.com/watch?v=wUtILTV0H4U

  Bedste hilsner,
  Per André Sidor

  Liked by 1 person

  1. LineHylke

   Kære Per.

   Tusinde tak for din søde kommentar. Jeg vil se dokumentaren og finde ud af mere om dette Moringa-træ. Det lyder i hvert fald interessant!

   De venligste hilsner Line

   Like

 2. Kære LIne

  Tak for dit svar 🙂

  Med navne som “Tree of Life” og “The Tree of Paradise” kan det undre at alle dem jeg spørger ikke kender til det. Anyway – det gjorde jeg jo heller ikke selv for kort tid siden…

  Men skal man tro på diverse beretninger, så er træet i stand til at genoprette kroppens eget immunforsvar, sålænge vi ikke forgifter kroppen på andre måder.

  Vi skal tilbage og leve i pagt med naturen. Så helbreder vi os selv!

  Ha’ det godt – snart kommer lyset tilbage.
  Per

  Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s